Zoek & boek - Uitgelichte voorzieningen

Je kunt ervoor kiezen om bepaalde voorzieningen uit BEX PMS uit te lichten op de website. Deze worden dan weergegeven in het overzicht van de zoek & boek. Het is handig om unieke voorzieningen die niet bij alle types voorkomen uit te lichten, zodat bezoekers snel het onderscheid kunnen zien.

Hoe ligt je de voorzieningen uit?

1. Kies in het linkermenu voor 'Zoek & boek'.

2. Kies in het submenu voor 'Uitgelichte Voorzieningen'.

3. Klik rechts bovenin op 'Nieuw' en selecteer het kenmerk dat je wil uitlichten druk op 'Opslaan'.

De uitgelichte voorzieningen die je hebt gekozen verschijnen nu op de website in de zoek & boek.

Tip: We adviseren om maximaal 3 voorzieningen per type uit te lichten. Zo blijft de zoek en & boek overzichtelijk.

🇬🇧 ðŸ‡©ðŸ‡ª