Zoek & boek - Aanpassen Type pagina

Het is mogelijk om de weergave van de 'Types' op de pagina te wijzigen. Zo kun je verschillende 'Snippets' inladen om de pagina te personaliseren.

• Navigeer in het menu onder 'Zoek & boek' naar 'Types'. Hier staan alle Types die zijn ingevoerd in BEX PMS.
  • Selecteer in BEX CMS het 'Type' dat je wilt wijzigen.
  • Hier worden vier tabbladen getoond: 'Details', 'Instellingen', 'Voorpagina' en 'Afbeeldingen'.

Details

Hier worden de gegevens getoond die zijn ingevoerd in BEX PMS.

Instellingen

Vul hier de gegevens om bijvoorbeeld de 'Titel op pagina' of 'Titel tabblad' te wijzigen. Door de 'Korte omschrijving' of 'Omschrijving' in te voeren overschrijf je de gegevens die in BEX PMS zijn ingevoerd. Onder 'Zoek & boek' kun je de instellingen wijzigen die in het overzicht van de Zoek & boek getoond worden.

Voorpagina

Navigeer naar 'Voorpagina' om de weergave van de pagina te wijzigen. Klik op het plusje om een nieuwe widget toe te voegen. Kies hier voor een 'Snippet' om gegevens uit BEX PMS in te laden of selecteer een van de andere widgets.

Afbeeldingen

Hier voeg je afbeeldingen toe die getoond worden in de 'Header' van de 'Type pagina'.