Facebook - Factuur downloaden

Wanneer je hebt betaald voor een advertentie op Facebook ontvang je een ontvangstbewijs. Dit bewijs geeft je meer informatie over de transactie, zoals hoeveel je hebt besteed, reden van facturering en de campagnes waaraan budget is besteed.

Je kunt je ontvangstbewijzen bekijken in het gedeelte  Facturen van Advertentiebeheer.

1. Ga naar het gedeelte Facturen van Advertentiebeheer.

2. Klik vervolgens in de transactielijst op het keuzemenu voor de datum. Deze vind je naast de transacties.

* Opmerking: Je kunt in dit scherm ook zoeken naar bepaalde specifieke kosten. Dit doe je door rechtsboven in je transacties te klikken op Zoeken op referentienummer. Referentienummers worden gebruikt om advertentiekosten te vinden op je creditcardafschriften.

3. Zoek nu de transactie waarvoor je een factuur wilt hebben. Beweeg de muis op de link Transactie-ID en klik op downloaden. Je factuur zal gedownload worden als PDF-bestand.

Je kunt er ook voor kiezen om alle facturen te downloaden. Voor deze optie dien je te klikken op de knop  Alle facturen downloaden. Deze knop vindt je in de knoppenbalk waar je ook de data en filters kan selecteren.