Facebook factuur downloaden

Wanneer je een advertentie op Facebook hebt betaald, ontvang je een ontvangstbewijs dat gedetailleerde informatie bevat over de transactie. Dit bewijs geeft inzicht in onder andere het uitgegeven bedrag, de reden voor de facturering en de campagnes waaraan het budget is besteed.

Om je ontvangstbewijzen te raadplegen, volg je deze stappen in het 'Advertentiebeheer':

1. Ga naar het gedeelte 'Facturen' van 'Advertentiebeheer'.
  2. In de lijst met transacties, zoek je de gewenste datum en selecteer je deze in het keuzemenu naast de transacties.

Je kunt in dit scherm ook zoeken naar specifieke kosten. Dit doe je door rechtsboven in je transacties te klikken op 'Zoeken op referentienummer'. Referentienummers worden gebruikt om advertentiekosten te vinden op je creditcard afschriften.

1. Vind de specifieke transactie waarvoor je een factuur wilt ontvangen. Beweeg de muis over de Transactie-ID-link en klik op 'Downloaden'. Je factuur wordt gedownload als een PDF-bestand.

Als je alle facturen in één keer wilt downloaden, selecteer dan de optie 'Alle facturen downloaden'. Deze knop bevindt zich in de knoppenbalk waar je tevens data en filters kunt instellen.

🇬🇧 ðŸ‡©ðŸ‡ª