Facebook - Facebook manager account maken

Om een Facebook manager account te maken moet je eerst een persoonlijk Facebook profiel hebben om zo je identiteit te verifiƫren. Vervolgens kun je aan de slag met het maken van een Facebook manager account.

1. Ga naar www.business.facebook.com en klik op Account maken.

2. Vervolgens vul je je gegevens in. Voer een naam in voor je bedrijf, selecteer de pagina van je bedrijf en voer je naam en zakelijke e-mailadres in.

Hierna heb je alle benodigde informatie ingevuld en beschik je over een Facebook Manager Account!