Facebook - Toegang geven tot Facebook Advertentie account

Als je een bestaand advertentieaccount met andere personen wilt beheren, kun je hen toevoegen aan je advertentieaccount. Je kunt personen verschillende rollen geven:

• Advertentieaccount-beheerder: Deze beheerders kunnen advertenties maken, bewerken en weergeven, rapporten openen, betalingsmethoden bewerken en kunnen toestemmingen van beheerders beheren.
  • Advertentieaccount-adverteerder: Deze beheerders kunnen advertenties maken, bewerken, weergeven en rapporten openen.
  • Advertentieaccount-analist: Deze beheerders kunnen rapporten weergeven en openen.

OPMERKING: je kunt alleen mensen met een Facebook-account toegang verlenen tot je advertentieaccount. Als je een persoon zonder Facebook-account wilt toevoegen, kan deze persoon in een paar stappen een nieuw account maken.

Iemand toevoegen aan je advertentieaccount

1. Ga in Advertentiebeheer naar de instellingen van je advertentieaccount. Je wordt mogelijk gevraagd je wachtwoord opnieuw in te voeren;
  2. Selecteer onder Advertentieaccountrollen de optie Mensen toevoegen;
  3. Voer de naam of het e-mailadres in van de persoon die je toegang wilt geven;
  4. Gebruik het vervolgkeuzemenu om een rol te kiezen en klik op Bevestigen.

Partner toevoegen aan je advertentieaccount

Wanneer Booking Boosters de online marketing gaat verzorgen, kun je hen als partner toewijzen middels de volgende stappen:

1. Ga in Advertentiebeheer naar Bedrijfsinstellingen;
  2. Klik op Advertentieaccounts en daarna op Partners toewijzen;
  3. Selecteer Een partner toegang geven via Bedrijfs-ID;
  4. Voer de bedrijfs-ID in van Booking Boosters: 686002631449235;
  5. Selecteer alle rollen om toe te wijzen aan Booking Boosters en klik op Volgende;
  6. Klik op Wijzigingen opslaan.