Facebook - Pixel maken

Een Facebook-pixel is een stukje code dat op een website wordt geplaatst om informatie te verzamelen over je conversies, bezoekers en andere statistieken.Voor ons is de Facebook Pixel onmisbaar voor het meten van de resultaten van onze Facebook campagnes.

Voordat je aan de slag gaat met het maken van de Facebook pixel moet je een Bedrijfsmanager account hebben. Heb je dat nog niet? Bekijk dan even dit support-artikel om een bedrijfsmanager account te maken.

1. Ga in je Bedrijfsmanager naar Bedrijfsinstellingen en selecteer je bedrijf;

2. Klik hier op Gegevensbronnen en selecteer Pixels. Klik hier op de knop + toevoegen;

3. Geef je pixel een naam of voer de URL van je website in. Klik vervolgens op maken;

4. Je Facebook-pixel is klaar voor gebruik. Klik na het maken van de pixel op De pixel nu instellen;

Wij zullen vervolgens de pixel voor je installeren. Selecteer in het bovenstaande scherm Instructies e-mailen naar een ontwikkelaar en vul hier het emailadres support@bookingboosters.nl in. Wij zullen het hierna van je overnemen en de pixel op je website installeren.