Bing Ads - Bing Ads account aanmaken

Heb je een Microsoft account aangemaakt? Zo niet, dan vind je hier hoe je een Microsoft account moet aanmaken. De volgende stap is een Bing Ads Account aanmaken.

Bing Ads account aanmaken

Meld je aan met je Microsoft account via https://login.live.com/nl en bezoek vervolgens https://ads.microsoft.com/. In onderstaande afbeelding zie je waar je je email adres moet invullen.

Gegevens invullen

Na het selecteren van bovenstaande optie zie je de gegevens die je hebt ingevuld bij het maken van je Microsoft account. Deze dien je nog even aan te vullen met de gevraagde gegevens. Klik na het invullen van de gegevens op Create Account.

Na het aanmaken van het account kan je 3 opties selecteren. Je kan data importeren uit Google Ads, zelf nieuwe campagnes aanmaken of deze stap overslaan. Voor nu kiezen we voor de derde mogelijkheid. Klik op Create a new campaign  en scroll naar onderen. Klik hier op skip campaign creation.

Betaalmethode selecteren

Voordat je het aanmaken van je Bing Ads account hebt afgerond wil Microsoft je betaalvoorkeuren geregistreerd hebben. Maak een keuze en laat je betaalinfo achter of sla deze stap over en kies voor Skip payment information.

Wanneer je ervoor kiest om het beheer van het Bing Ads account uit te besteden dien je Postpay te selecteren als betaalmethode. Bij de Prepaid betaalwijze is het namelijk niet mogelijk om jouw Bing Ads account te koppelen aan een Beheerdersaccount.

Na het afronden van deze informatie is jouw Bing Ads account klaar voor gebruik!