Bing Ads - Toegang verlenen

Wanneer wij Bing Ads voor jou gaan beheren nemen dan voegen wij altijd een nieuw of bestaand Bing Ads account toe aan ons beheerders account. Dit doen we zodat het Bing Ads account eigendom van jou blijft én zodat je altijd inzicht kan blijven houden in de Bing Ads prestaties.

Na het maken van een Bing Ads account zijn er nog drie eenvoudige stappen nodig om jouw Bing Ads account te koppelen aan ons beheerdersaccount.

Account ID doorgeven

Jouw Bing Ads Account beschikt over een account ID. Om een verzoek te versturen is dit account ID nodig. Om deze te vinden dien je te klikken op jouw gebruikersnaam en vervolgens op Account & Billing. Hier vind je jouw Account ID linksboven.

Beheerverzoek bekijken

Nadat we het Account ID hebben ontvangen sturen wij je een verzoek tot toegangsverlening. Om deze te accepteren ga je naar jouw instellingen. Dit doe je rechts bovenin het scherm bij je e-mailadres. Klik op je email adres en klik wederom op Accounts & Billing

Op deze pagina zie je een grijze balk. Klik hier op Requests. Hier staat een verzoek van het beheerdersaccount Booking Boosters.

Beheerverzoek accepteren

Wanneer je op het beheerverzoek klikt zie je informatie over het beheerdersaccount van Booking Boosters. Dit is puur ter verificatie, zodat je zeker weet dat je het juiste account toestemming geeft. Klik op Accept request.

Na het accepteren heeft Booking Boosters toegang tot je account en kunnen wij beginnen met het beheren van jouw account.