Bing Ads toegang verlenen

Wanneer Booking Boosters Bing Ads voor jou beheert, voegen we altijd een nieuw of bestaand Bing Ads-account toe aan ons beheerdersaccount. Dit doen we om ervoor te zorgen dat het Bing Ads-account jouw eigendom blijft, zodat je te allen tijde inzicht kunt blijven behouden in de prestaties van Bing Ads.

Nadat je een Bing Ads-account hebt aangemaakt, zijn er nog drie eenvoudige stappen vereist om jouw Bing Ads-account aan ons beheerdersaccount te koppelen:

1. Account-ID doorgeven: Jouw Bing Ads-account heeft een unieke account-ID. Om een verzoek te sturen, heb je deze account-ID nodig. Je kunt deze vinden door te klikken op jouw e-mailadres/gebruikersnaam en vervolgens op 'Account & Billing'. Linksboven vind je dan jouw Account-ID.
  2. Beheerverzoek bekijken: Nadat we de Account-ID hebben ontvangen, sturen we je een verzoek voor toegangsverlening. Om dit te accepteren, ga je naar jouw instellingen. Dit doe je rechtsboven in het scherm bij je e-mailadres/gebruikersnaam. Klik hierop en ga vervolgens naar 'Accounts & Billing'. Op deze pagina zie je een grijze balk. Klik hier op 'Requests'. Hier vind je een verzoek van het beheerdersaccount Booking Boosters.
  3. Beheerverzoek accepteren: Wanneer je op het beheerverzoek klikt, zie je informatie over het beheerdersaccount van Booking Boosters. Dit dient puur ter verificatie, zodat je zeker weet dat je toestemming geeft aan het juiste account. Klik op 'Accept request'.

Nadat je het verzoek hebt geaccepteerd, krijgt Booking Boosters toegang tot je account, en kunnen we beginnen met het beheer van jouw account.

🇬🇧 ðŸ‡©ðŸ‡ª