Website eigenaar toevoegen

Heeft een eigenaar voor zijn of haar eigen object één of meerdere websites dan kun je deze websites noteren bij de eigenaar. Vanuit de eigenarenkaart kun je dan gemakkelijk zijn/haar website bekijken.

Zoek via het zoekveld rechts bovenin je scherm de eigenaar op. Klik vervolgens op bewerk.

Scroll helemaal naar beneden naar het kopje Websites. Voeg de website van de eigenaar toe. Wil je meerdere websites toevoegen klik dan op +Nog een toevoegen. Klik vervolgens op eigenaar bijwerken.