Eigenaren filteren

πŸ‡¬πŸ‡§ English translation

In dit support artikel lees je hoe je eigenaren kan filteren vanuit Booking Experts. Het is mogelijk om bij het tabblad Eigenaren een lijst te filteren en te exporteren van alle eigenaren die bij je organisatie bekend zijn. Naast het makkelijke overzicht is dit ook een eenvoudige manier om een mailing of nieuwsbrief te versturen.

1. Ga naar de module Eigenaren;
2. Kies in het rechter submenu voor Eigenaren;
3. Kies tussen de verschillende mogelijkheden om te filteren; bijvoorbeeld eigenaren die wel of niet geabonneerd zijn op de nieuwsbrief;
4. Klik op Filter.

Zodra je de filters juist hebt ingesteld en de lijst met eigenaren in je scherm is verschenen klik je onderaan de lijst op Exporteer. Er wordt een Excel-lijst geopend met de gegevens van de, door jouw gefilterde, eigenaren.