Eigenaren filteren

Het is mogelijk om bij het tabblad Eigenaren een lijst te filteren en te exporteren van alle eigenaren die bij je organisatie bekend zijn.

Kies tussen de verschillende mogelijkheden om te filteren; bijvoorbeeld eigenaren die wel of niet geabonneerd zijn op de nieuwsbrief; eigenaren met een label of eigenaren met of zonder object in de verhuur.

Zodra je de filters juist hebt ingesteld en de lijst met eigenaren in je scherm is verschenen klik je onderaan de lijst op Exporteer. Er wordt een Excel-lijst geopend met de gegevens van de, door jouw gefilterde, eigenaren.