Externe partijen

🇬🇧 English translation

In dit artikel lees je wat externe partijen zijn, hoe je deze aanmaakt, een takenlijst toewijst en in gebruik neemt.

1. Account aanmaken
2. Account verwijderen
3. Takenlijst toevoegen of verwijderen
4. Login als externe partij

Een externe partij kan iemand zijn, denk bijvoorbeeld aan een technische dienst of een schoonmaakbedrijf, die zelf toegang mag hebben tot (bepaalde) takenlijsten zodat deze dagelijks afgewerkt kunnen worden.

Deze partij kunnen eigen inloggegevens ontvangen waarmee ze kunnen inloggen op app.bookingexperts.nl. Hier krijgen ze de taken te zien waarvoor ze gemachtigd zijn. Deze kunnen ze in hun eigen omgeving afvinken waarmee ze ook afgevinkt worden bij de receptioniste.

Account aanmaken

1. Klik op het tandwieltje rechtsboven in het scherm;
2. Kies in het rechter submenu voor Toegang en permissies;
3. Klik aan de linkerkant op Externe partij;
4. Klik op Nieuwe, voer de gevraagde gegevens in en sla de wijzigingen op.

Account verwijderen

1. Klik op het knopje rechts bovenin het scherm met het tandwieltje;
2. Kies in het rechter submenu voor de subtab Toegang en kies het tabblad Externe partij;
3. Klik op de naam van de externe partij die u wenst aan te passen ;

4. Klik op Bewerk om de externe partij niet meer de mogelijkheid te bieden om in te loggen, of klik op Verwijder om de externe partij te verwijderen;

Takenlijst toevoegen of verwijderen

1. Ga via het tandwieltje naar de parkinstellingen;
2. Kies in het rechter submenu voor de subtab Toegang en permissies, selecteer vervolgens de tab Externe partij;
3. Klik op de naam van de externe partij die u wenst aan te passen;

4. Klik op Bewerk om een takenlijst toe te voegen of te verwijderen aan de externe partij;

5. Voeg hier de takenlijsten toe of verwijder ze en sla de wijzigingen op.

Login als externe partij

Bij elk account voor een externe partij heb je de mogelijkheid om als die betreffende externe partij in te loggen. Zo kun je precies zien hoe zijn/haar scherm eruit ziet. Als een externe partij vragen heeft dan kun je dus gemakkelijk met hun meekijken. Je dient wel weer uit te loggen en opnieuw in te loggen om weer verder te kunnen werken.

1. Ga via het tandwieltje naar de parkinstellingen;
2. Kies in het rechter submenu voor de subtab Toegang en permissies, selecteer vervolgens het tab Externe partijen;
3. Klik op de naam van de externe partij;

4. Klik op Imiteer om te imiteren als de betreffende externe partij (let wel, hiervoor dient de externe partij de mogelijkheid te hebben om in te loggen).