Standaard taal voor reserveringen

De standaard taal voor reserveringen is in de administratie instellingen in te stellen.

Standaard taal (en land) instellen

Standaard staat dit op Nederlands en Nederland. Dit kun je zelf aanpassen indien je veel gasten ontvang uit een ander land. Ga hiervoor via het tandwieltje naar de administratie instellingen. Vervolgens klik je op het tabblad boekingen. Bepaal het standaard land. Dit land wordt standaard ingevuld bij het aanmaken van nieuwe reserveringen, zowel in de backoffice als in het boekingsportaal. Bepaal vervolgens de standaard taal. Deze taal wordt standaard ingevuld bij het aanmaken van nieuwe reserveringen, zowel in de backoffice als in het boekingsportaal.