Academy Basis

Hoi! Nieuw hier? Als eerste: van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan! 

Als je ergens nieuw begint, komt er veel informatie op je af. Wij helpen je graag op weg met het gebruik van ons reserveringssysteem. 

Hiervoor hebben wij speciaal de Academy Booking Experts Basis ontwikkeld. Dit is een lesboek waarbij je aan de hand van tekst, voorbeelden en opdrachten aan de slag gaat met de basis van Booking Experts. Heb je nog geen lesboek ontvangen? Stuur dan een mailtje naar support@bookingexperts.nl. 

Heb je al wel een lesboek ontvangen? Check dan of de versie die jij hebt nog de meest recente versie is. Dit staat op de voorpagina rechtsboven in. De meest recente versie is 2.0. Beschik je over een oudere versie dan kan het zijn dat door wijzigingen in Booking Experts je lesboek niet meer overeenkomt met Booking Experts. Vraag dan een nieuw exemplaar op voordat je aan de Academy begint. Hier zijn geen kosten aan verbonden. 

Aan de hand van het lesboek, de bijbehorende video's en supportartikelen krijg je meer informatie over de basis van ons reserveringssysteem. Het lesboek ontvang je per e-mail. De bijbehorende video's en support artikelen staan hieronder per hoofdstuk opgesomd. 

Succes!


Hoofdstuk 2 - Booking Experts

Video


Hoofdstuk 3 - Gasten

Video

Supportartikelen


Hoofdstuk 4 - Planbord

Video

Supportartikelen


Hoofdstuk 5 - Reserveringen

Video:

Supportartikelen


Hoofdstuk 6 - Financieel

Video Financieel Algemeen

Video Vouchers

Supportartikelen


Hoofdstuk 7 - Taken

Video

Supportartikelen


Hoofdstuk 8 - Kassa

Video

Supportartikelen


Hoofdstuk 9 - Webinar

Onlangs hebben wij een webinar gegeven voor de startende expert. Onder andere de volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Reserveringen inboeken;
  • Reserveringen in- en uitchecken;
  • Accommodaties toevoegen;
  • Automatische taak aanmaken;
  • Werking van het planbord.
  • Video

    Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.