Gasten labelen

πŸ‡¬πŸ‡§ English translation

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een gasten label kunt aanmaken en hoe je een gast kunt labelen.

1. Label aanmaken
2. Label aan gast toevoegen

Het is mogelijk om binnen Booking Experts een label aan een gast te geven. Een gast die al meerdere keren jouw park heeft bezocht kun je bijvoorbeeld het label loyale gast meegeven. Op deze manier heb je snel inzichtelijk wat voor een type gast dit is. Let wel: deze labels zijn voor intern gebruik. De gast krijgt dit label zelf niet te zien.

Label aanmaken

1. Ga naar het tabblad  Gasten;
2. Kies in het rechter submenu voor Labels;
3. Klik op Nieuw om een nieuw label aan te maken;

4. Vul de Naam in en selecteer een kleur;
5. Klik vervolgens op Opslaan.

Label aan gast toevoegen

1. Zoek de gast via het Algemene Zoekveld;
2. Selecteer de gast door op de Naam te klikken;

3. Klik bij Labels op het potlood en selecteer het label of labels dat je wilt toevoegen aan de gast