Standaard betalingsregeling instellen

🇬🇧 English translation

Dit artikel legt je uit hoe je de standaard betalingsregeling kunt instellen voor gast-, kanaal- en overige facturen.

Dit kun je zelf aanpassen indien gewenst.

1. Ga via het   tandwieltje naar de parkinstellingen;
2. Kies in het rechter submenu voor   Overige administratie instellingen;
3. Kies voor het tabblad   Financiële instellingen;
4. Bepaal een  Standaard betalingsregeling voor gastfacturen;
5. Bepaal een  Standaard betalingsregeling voor kanaalfacturen;
6. Bepaal een Standaard betaaltermijn (in dagen) voor overige facturen;
7. Klik op   Administratie bewaren om de wijzigingen op te slaan.