Accordeon weergave

Zou je graag een tekst willen toevoegen die pas zichtbaar wordt als je erop klikt? Dan is de accordeon weergave de ideale optie hiervoor. Hiermee voorkom je dat de pagina gevuld is met grote stukken tekst. Je kunt de accordeon weergave toevoegen bij bijna alle widgets.

In onderstaand voorbeeld laat ik zien hoe je de accordeon weergave toevoegt in de rijke tekst widget.

1. Ga naar Extra pagina's in het CMS;
2. Selecteer de pagina waar je de accordeon weergave zou willen toevoegen;
3. Ga naar het tabblad Inhoud;

4. Ga naar de juiste kolom en klik op het groene + tekentje;
5. Kies voor de Rijke tekst widget;

6. Geef een titel en schrijf de gewenste content;
7. Bij Layout selecteer je Accordeon;
8. Klik vervolgens op Opslaan.

De titel is nu alleen zichtbaar. Wanneer je op de titel klikt, wordt de tekst uitgeklapt en zie je de rest van de tekst. Voor elk nieuw onderwerp voeg je een nieuwe rijke tekst widget toe.

Optioneel: wanneer je de accordeon weergave selecteert, kun je ook aangeven of je de accordeon standaard open wilt hebben. De tekst is dan al uitgeklapt en bezoekers kunnen zelf bepalen om het in te klappen.

Klik op de Preview knop om te zien hoe het eruit ziet op je website.

Accordeon standaard open:

Ingeklapte versie accordeon:

Uitgeklapte versie accordeon: