Vertalingen

🇬🇧 English translation

Het belang van goed vertaalde content op de website en in Booking Experts wordt steeds groter. Het toerisme vanuit het buitenland blijft maar groeien. Een groot deel van deze bezoekers oriënteert en reserveert online indien de website in hun eigen taal beschikbaar is. Het is daarom belangrijk om de taal van je gast te spreken.

Booking Experts werkt samen met native speakers over de hele wereld. Deze collega's zijn (ten minste) tweetalig waardoor ze beide talen vloeiend spreken. Door content eerst naar het Engels te vertalen kunnen wij de vertalingen aan een grote groep vertalers aanbieden. Enkele voordelen van vertalen via onze vertalers:

  • Doordat wij binnen een grote groep vertalers kunnen kijken wie er beschikbaar is, kan een website binnen 24 uur vertaald zijn;
  • Wij checken continue de website en Booking Experts op missende vertalingen. Wanneer er een vertaling ontbreekt wordt de tekst automatisch doorgestuurd naar de vertaler. Hierdoor vergeet je nooit meer teksten te vertalen.
  • Onze vertalers zijn zogenoemde native speakers. Dit betekent dat de vertalers altijd tweetalig zijn: ze spreken bijvoorbeeld vloeiend Nederlands en vloeiend Engels. Hierdoor kunnen zij goed en gemakkelijk vertalen;
  • De vertalers herschrijven zinnen, zodat de tekst goed leesbaar is in de vreemde taal. Dus niet zoals bij een automatische vertaalmachine: woord-voor-woord vertaling. De tekst wordt in zijn geheel bekeken en geschreven zodat het ook een goed verhaal is voor de buitenlandse gast;
  • Facturatie per woord, dus je betaald nooit meer dan er vertaald wordt;
  • Ten slotte worden de vertalingen automatisch op de juiste plaats in het systeem geplaatst. Je hoeft de vertalingen dus niet zelf terug te plaatsen op de juiste plek in Booking Experts en dit bespaart jou weer veel extra werk.

De kosten voor de vertalingen bedragen voor de meeste talen € 0,17 per woord. Interesse in vertalingen? Stuur dan een mailtje naar support@bookingexperts.nl. 

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.