Narrowcasting

Wilt u uw klanten graag informatie tonen op een TV, dat kan eenvoudig middels onze narrowcasting module. Hoe deze module werkt en hoe dit eruit ziet, leest u hieronder.

Bekijk hier onze demo.

Hoe kunt u narrowcasting activeren?

Wilt u gebruik maken van onze narrowcasting functie, stuur dan een mailtje naar support@bookingexperts.nl. Vervolgens zullen wij voor u deze module activeren. U kunt overigens kosteloos gebruik maken van deze module. Benieuwd naar hoe de narrowcasting module werkt? Lees dan de informatie hieronder.

Hoe kunt u pagina's aanmaken?

Nadat wij de narrowcasting functionaliteit geactiveerd hebben, zal deze te voorschijn komen in het linkermenu in het ParkCMS, zie afbeelding hieronder:

1. Klik op de knop 'Nieuw'

2. Vul de naam van de pagina in en het aantal seconden dat de dia getoond moet worden.

3. Klik op het tabblad 'Voorpagina' om de pagina van invulling te voorzien.

4. Vul widgets toe welke u wenst te gebruiken. In onderstaand voorbeeld hebben we in de linkerkolom een afbeelding toegevoegd en in de rechterkolom de openingstijden van de receptie (rijke tekst widget)

Hoe komt de pagina eruit te zien?

Door op de knop 'Preview' te drukken, zal de pagina middels een URL getoond worden. Deze URL kunt u gebruiken voor het tonen van de narrowcasting. De pagina's lopen vanzelf door, afhankelijk van de tijd welke u hierbij ingesteld heeft. Bekijk hier onze demo.