Narrowcasting

Wil je jouw gasten graag informatie tonen op een TV in bijvoorbeeld de receptie? Dat kan eenvoudig middels onze narrowcasting module.

Wil je kosteloos gebruik maken van onze narrowcasting functie? Stuur dan een mail naar support@bookingboosters.nl. Vervolgens zullen wij deze module activeren.

Hoe kun je pagina's aanmaken?

Nadat wij de narrowcasting functionaliteit geactiveerd hebben, zal deze te voorschijn komen in het linkermenu in het BEX CMS: 'Narrowcast pagina's'.

1. Maak een nieuwe narrowcast pagina aan. Vul de naam van de pagina en het aantal seconden dat de dia getoond moet worden in.

2. Ga naar het tabblad 'Voorpagina' om de pagina in te vullen.

3. Kies de widgets die je wilt gebruiken.

Hoe kan je de narrowcast gebruiken?

Wanneer je op de knop 'Preview' drukt, wordt de pagina via een URL weergegeven. Deze URL kun je gebruiken om de narrowcasting te tonen. De pagina's lopen automatisch door, afhankelijk van de tijd die je hebt ingesteld.

🇬🇧 ðŸ‡©ðŸ‡ª