BestCamp

πŸ‡¬πŸ‡§ English translation

In dit artikel wordt een uitleg over de koppeling BestCamp

BestCamp is een directe pull koppeling. Dit betekent dat zij de gegevens uit Booking Experts ophalen. Daarnaast worden reserveringen direct in het reserveringssysteem geschoten.

BestCamp synchroniseert 'prijsbeschikbaarheden'. Dit is een prijs voor een type voor een bepaalde periode. Daarmee wordt de cache opgebouwd voor alle mogelijke verblijven. Een bezoeker kan alleen data kiezen waar ook prijs + beschikbaarheid voor is. BestCamp synchroniseert de prijzen en beschikbaarheid eens in de 24 uur (start om 6 uur s'ochtends). De prijzen worden door BestCamp inclusief de verplichte kosten getoond. Dit is de prijs die het meest in de buurt zit van de prijs die de bezoeker gaat betalen, aangezien de prijzen uit de cache direct worden getoond op de website. De optionele kosten vraagt BestCamp bij ons op zodra de bezoeker het boekingsproces in gaat.

Let op: omdat dit een kanaal is met een gastfactuur, zorg er dan voor dat de juiste betalingsregeling is ingesteld. Dit doe je via het kanaal en klik dan op de blauwe bewerk knop. 

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.