Meerdere taken tegelijk aanmaken

🇬🇧 English translation

In dit support artikel lees je hoe je meerde taken tegelijk kunt aanmaken en toewijzen.

• Ga naar het tabblad taken;
  • Klik op meerdere toevoegen;
  • Geef een omschrijving aan de taak;
  • Geef het aantal op, dit geeft aan hoevaak deze ene taak moeten worden uitgevoerd;
  • Selecteer de takenlijst waaraan de taak gekoppeld moet worden;
  • Indien gewenst kan je de taken toewijzen aan een uitvoerder;
  • Als de accommodatie geblokkeerd moet worden wanneer de taak niet afgevinkt is, vink dan blokkade aan;
  • Selecteer één of meerdere accommodaties of wijs de taak toe aan een faciliteit.