Privacy - Recht op inzage van de gast

Volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) heeft een gast het recht om inzage te vragen in zijn gegevens.  Vraagt een gast om inzage in de gegevens die jij van hem/haar verwerkt hebt? Dan moet je de gast alles tonen wat je over hem verwerkt hebt.

Gastgegevens exporteren

Via de gastenkaart is het mogelijk om gastgegevens te exporteren. Hiervoor ga je naar het tabblad Gasten. Vervolgens klik je op de gast van wie je een export wilt maken. Of zoek de naam van de gast op via het zoekveld rechtsboven in je scherm. Het is ook mogelijk om via de reservering op de naam van de gast te klikken om de gastenkaart te openen.

Klik vervolgens op persoonsgegevens. Via de knoppen Exporteer in de kolom export acties kan je de desbetreffende gegevens exporteren en printen of mailen naar de gast.