Privacy - Recht op inzage van de gast

🇬🇧 English translation

Volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) heeft een gast het recht om inzage te vragen in zijn gegevens.  Vraagt een gast om inzage in de gegevens die jij van hem/haar verwerkt hebt? Dan moet je de gast alles tonen wat je over hem verwerkt hebt.

Om dit voor jou als organisatie gemakkelijk inzichtelijk te maken, hebben wij hier bij de gastkaart een functie voor toegevoegd waarmee je alle informatie over een gast kan downloaden.

1. Zoek de gast op via het zoekveld rechts bovenaan;
  2. Open de gastkaart door op de naam van de gast te klikken met daarvoor het boekje of open de reservering en klik vanuit daar door op de naam van;

3. Klik op de knop Persoonsgegevens;

4. Hier kun je alle informatie van een gast exporteren, voor zo ver deze informatie in Booking Experts staat.