Google Tag Manager - Toegang verlenen

Google Tag Manager is een tagbeheersysteem waarmee je snel en eenvoudig trackingcodes en gerelateerde codefragmenten, ook wel 'Tags' genoemd, op de website kunt updaten. Daarom willen wij graag toegang tot jouw Google Tag Manager account. Dit doen wij niet door jouw inloggegevens te gebruiken, maar door ons medebeheerder te maken van jouw Google Tag Manager account. Op die manier blijf jij eigenaar van het account maar kunnen wij wel meekijken. In dit artikel lees je hoe je ons medebeheerder maakt.

Beheerder instellingen

Log in in Google Tag Manager. Dit doe je met het account waarmee je Google Tag Manager hebt aangemaakt.

• Klik boven in de menubalk op 'Beheer'.
  • Kies hier onder het kopje 'Account' voor 'Gebruikersbeheer'.
  • Druk op het 'plusje' rechts bovenin en kies voor 'Gebruikers toevoegen'.
  • Vul bij 'E-mailadressen' ons e-mailadres in, dit is support@bookingboosters.nl of support@bookingexperts.nl
  • Selecteer het vakje achter beheer om ons beheerdersrechten op account niveau te geven.
  • Druk bij 'Containerrechten' 'Alles instellen' aan en selecteer je alles: publiceren, goedkeuren, bewerken en lezen.
  • Vervolgens druk je op 'Klaar' en controleer je of alles goed is ingesteld. Zo ja, druk op de knop 'Uitnodigen' rechts bovenin en de uitnodiging wordt per email naar ons toegestuurd.

Je bent nu klaar! Het toegevoegde account zal via de mail een bevestiging ontvangen en kan zich vervolgens aanmelden.