Facebook - Advertentieaccount maken

Om een advertentieaccount te maken, moet je een persoonlijk Facebook profiel hebben om je identiteit te verifiĆ«ren. Vervolgens kun je aan de slag met het maken van een advertentieaccount.

1. Ga naar https://business.facebook.com en klik rechtsboven op Account aanmaken;

2. Log in met je persoonlijke Facebook profiel. Kies een naam voor je advertentieaccount. Stel de juiste tijdzone (Europa/Amsterdam) en munteenheid in en klik op Volgende

3. In het volgende scherm kies je het bedrijfsmanager account waaraan je het advertentieaccount wil koppelen. Selecteer 'my business'. Klik daarna op Maken;

4. Vervolgens voeg je een partner toe aan het advertentieaccount. Klik in het linkermenu op Advertentieaccounts en klik daarna op Partners Toewijzen. Selecteer Een partner toegang geven via Bedrijfs-ID. Vul vervolgens het bedrijfs-ID in van Booking Boosters: 686002631449235. Selecteer alle rollen om toe te wijzen aan Booking Boosters en klik op Volgende.

5. Het nieuwe advertentieaccount is nu aangemaakt en je hebt Booking Boosters als partner toegevoegd! Je dient nog wel een betalingsmethode toe te voegen voordat Booking Boosters kan adverteren. Ga in het linkermenu naar Betalingen en voeg daarna een betalingsmethode toe.