Buckaroo

πŸ‡¬πŸ‡§ English translation

Wil jij koppelen met Buckaroo? Dan leggen wij hieronder stap-voor-stap uit hoe je Booking Experts kunt machtigen om betalingen te innen voor jullie.

1. Instellingen bij Buckaroo
2. Wat hebben wij van jullie nodig voor de koppeling?
3. Wat controleren wij?

Instellingen bij Buckaroo

1. Zorg dat je een account aanmaakt bij Buckaroo. Dit kun je doen vanaf de website van Buckaroo. Ga daarna verder met stap 2.

Let op: Heb je al een account? Dan kan je vanaf de volgende stap verdergaan.

2. Log in bij Buckaroo. Dat kan vanaf de website van Buckaroo (klik hier voor de juiste link)

3. Klik in het linkermenu op Mijn Buckaroo;

4. Kies in het linkermenu voor Medewerkers en daarna Overzicht;

5. Klik op de button Acties en dan op Nieuwe medewerker;

6. Voer alle gegevens in;

Let op: stel in dat wij beheerdersrechten hebben en gebruik het e-mailadres: payments@bookingexperts.nl

7. Sla de nieuwe medewerker op en ga akkoord met de voorwaarden.

8. Geef aan support@bookingexperts.nl door dat je klaar bent met de instellingen. Een medewerker van Booking Experts controleert dan de instellingen.

Om de koppeling in te stellen, hebben wij de volgende informatie nodig:

• Buckaroo key
  • Secret key
  • Je leest hieronder waar je deze key's kan vinden.

9. Belangrijk is om de koppeling goed te testen door het maken van proefboekingen. Bijvoorbeeld via iDeal: je wordt dan doorgestuurd naar de omgeving van je eigen bank.

Wat hebben wij van jullie nodig voor de koppeling?

Om de koppeling in te stellen, moeten we de website key en geheime sleutel weten. Deze informatie staat in het portaal van Buckaroo

• De website key heet bij Buckaroo key, zie hier waar je deze vindt:

• De geheime sleutel heet Secret key, zie hier waar je deze vindt:

Wat controleren wij?

Als wij toegang hebben, loggen wij in bij Buckaroo en controleren wij of de volgende belangrijke instellingen goed staan.

Bij Push URI Succes en Push URI Failure hoort https://app.bookingexperts.nl/nl/payments/state ingesteld te staan. Wanneer je van reserveringssysteem verandert, oftewel overstapt naar Booking Experts en jouw Buckaroo account behoudt, dan zal dit aangepast dienen te worden.