Beschikbare medewerker

Het is mogelijk om je medewerkers support te laten leveren aan bezoekers op je website. Per medewerker kan je bepalen wie hier wel en niet beschikbaar voor moet zijn. Wanneer je het recht support toekent aan een medewerker en de medewerker is actief tijdens openingstijden van het park dan wordt op de website de support button weergegeven.

Beschikbare medewerkers toevoegen

Om beschikbare medewerkers toe te voegen ga je naar Toegang en Permissies.

Wanneer je voor een bestaande medewerker de rechten wilt aanpassen klik je eerst de medewerker aan vervolgens zet je het vinkje bij support aan.

Bij het aanmaken van een nieuwe medewerker kan je gelijk het vinkje support aanzetten indien van toepassing.

Support instellingen

Hier stel je in wanneer en hoe gasten deze medewerker kunnen bereiken voor support.

Beschikbaar voor talen

Hier stel je in voor welke talen de medewerker beschikbaar is.

Beschikbaar indien actief

Schakel in indien de medewerker beschikbaar is voor supportvragen wanneer hij of zij actief is in Booking Experts.

Zet je dit vinkje uit dan kan je een rooster toevoegen waarop de medewerker bereikbaar is.

Bereikbaar op een direct telefoonnummer

Schakel in als een medewerker bereikbaar is op een direct telefoonnummer. Standaard wordt het telefoonnummer van het park gebruikt.

Telefoonnummer per taal

Wanneer een telefoonnummer niet ingevuld is voor een bepaalde taal, zal het ingestelde telefoonnummer voor de eigen taal van de medewerker (Nederlands) gebruikt worden.

Bereikbaar op een direct e-mailadres

Schakel in als een medewerker bereikbaar is op een direct e-mailadres. Standaard wordt het e-mailadres van het park gebruikt.

E-mailadres per taal

Hier kan een e-mailadres ingesteld worden voor iedere taal waarvoor de medewerker beschikbaar is. Als een e-mailadres niet ingesteld is voor een bepaalde taal, zal het ingestelde e-mailadres voor de eigen taal van de medewerker (Nederlands) gebruikt worden.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.