In- en uitchecktijden instellen

Het is mogelijk om de vaste in- en uitchecktijden van jouw administratie in te stellen.

Klik hiervoor op het tandwieltje rechtsboven in je scherm om naar de administratie instellingen te gaan. Klik vervolgens op het tabblad Boekingen. Stel hier per dag je vaste in- en uitchecktijden in. Klik vervolgens op administratie bijwerken.

Per type kan je hiervan afwijken door naar het type te gaan en te klikken op bewerk. Vink vervolgens het vakje Aankomst- en vertrektijden van de parkinstellingen overschrijven aan en voer de tijden in welke voor dit type van toepassing zijn.