Profiel medewerker aanpassen

Wil je bijvoorbeeld je naam aanpassen, een profielfoto toevoegen of aanpassen, je mobiele telefoonnummer toevoegen of je taal aanpassen?


Dit kan je zelf wijzigen binnen je profiel. Hiervoor klik je op het profielknopje rechts boven in je scherm.

Vervolgens klik je op bewerk. Wijzig de gewenste gegevens en klik op opslaan.


🇬🇧 🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.