Systeemvertalingen

In het CMS wordt tekst/content op bepaalde plekken automatisch gegenereerd en dit kan gezien worden als de standaard. Neem bijvoorbeeld de tekst 'Beschikbaarheid en prijs' op een accommodatie pagina, deze tekst is bij iedere organisatie standaard hetzelfde zowel in het Nederlands als in de overige talen. Deze tekst kan aangepast worden, naar persoonlijke voorkeur. Om dit aan te passen kun je de volgende stappen zetten:

1. In de linkerkolom van het CMS klik je op 'Instellingen' en vervolgens op 'Systeemvertalingen'.
  2. Hierna verschijnt er een overzicht met allemaal verschillende opties en vertalingen.
  3. Bij het 'Filter' typ je de tekst die je wilt aanpassen, in dit voorbeeld 'Beschikbaarheid en prijs'.
  4. Vervolgens kan je de tekst aanpassen naar de gewenste nieuwe tekst.
  5. Niet tevreden met de wijzigingen? Klik dan op het pijltje, dan word de content terug gezet naar het standaard.