Veelgestelde vraag

Met behulp van de FAQ/veelgestelde vragen widget in het CMS kun je vragen en antwoorden plaatsen over je vakantiepark of camping.

Widget aanmaken

Om de veelgestelde vraag toe te voegen aan de pagina, klik je op het groene "+" teken in de gewenste kolom. Selecteer vervolgens uit de widgetlijst de Veelgestelde vraag widget.

Instellen widget

1. Voeg bij titel de vraag in.
  2. Geef bij antwoord, het antwoord op de vraag.
  3. Kies bij tonen voor talen in welke talen je de FAQ zichtbaar wilt hebben. Door te wisselen tussen de vlaggetjes bij de vraag en het antwoord kan je vertalingen toevoegen.
  4. Klik op opslaan en bekijk bij de preview het resultaat.

Tip: Bij layout kan je kiezen voor accordeon. Bij deze optie toont hij alleen de vraag en wordt het antwoord pas getoond als men er op klikt.