Media - Afbeeldingengrid/set toevoegen

Naast het tonen van een enkele afbeelding per widget, kunnen er ook meerdere worden weergegeven in een afbeeldingenset/grid. Zo kan er een fotoalbum worden weergegeven op een pagina met behulp van de afbeeldingengrid/set widget in het CMS. Voordat er gebruik gemaakt kan worden van deze widget dient er een afbeeldingenset gemaakt te worden.

1. Afbeeldingenset maken
  2. Afbeeldingengrid
  3. Afbeeldingenset - Logo's
  4. Afbeeldingenset - Collage
  5. Afbeeldingenset - Slider

Afbeeldingenset maken

1. Klik op inhoud;
2. Ga vervolgens naar afbeeldingensets;
3. Creëer een nieuwe afbeeldingenset;

4. Geef de afbeeldingenset een herkenbare naam;
5. Sla deze vervolgens op;

6. Ga naar afbeeldingen;
7. Kies vervolgens uit één van de mogelijkheden om afbeeldingen toe te voegen, extra toelichting vind je hier;

8. Klik op de pen om de afbeelding te bewerken;
9. Voeg een titel toe bij iedere afbeelding en sla deze vervolgens op. Of voeg een link toe aan de afbeelding naar een bestemmingspagina op je website, vooral geschikt voor logo's;
10. Ga naar de gewenste extra pagina en selecteer de widget;  afbeeldingengrid of afbeeldingenset en plaats de widget.

Afbeeldingengrid

1. Kies de gemaakte afbeeldingset en bepaal over hoeveel kolommen je de afbeeldingen wilt verspreiden;
2. Klik op opslaan.

Afbeeldingenset - Logo's

De afbeeldingenset biedt twee mogelijkheden: Het weergeven van  logo's of het vertonen van een collage.

1. Klik op stijl en vervolgens op logo's;
2. Klik op opslaan.

Zo worden de afbeeldingen verkleind en naast elkaar weergegeven.

Afbeeldingenset - Collage

1. Klik op stijl en vervolgens op collage;
2. Klik op opslaan;

De afbeeldingen worden in een collage weergegeven.

Afbeeldingen set - Slider

1. Klik op stijl en vervolgens op slider;
2. Klik op opslaan;

De afbeeldingen worden in een slider weergegeven, waarbij websitebezoekers verticaal kunnen scrollen.