Google Maps tonen op de website

In het CMS vind je een widget waarmee je Google Maps kaarten gratis kan vetonen op de website. De widget welke je hiervoor kan gebruiken is de 'Google Maps (gratis versie)' widget.

Let op: voordat je de kaart widget wilt gebruiken, heb je een Google Maps API key nodig.

Toevoegen Google Maps widget

1. Klik op het [+] tekentje op de plek waar je de kaart wilt weergeven.

2. Kies vervolgens voor 'Google Maps (gratis versie)'.

3. Geef indien gewenst een titel of subtitel in.

4. Voer een zoekopdracht in.

- een kommagescheiden adres

- naam van de organisatie welke direct tot de juiste locatie leidt.

5. Indien gewenst kun je het zoomniveau aanpassen.

6. Indien gewenst kun je de hoogte van de weergave aanpassen.

7. Klik op 'Opslaan' en bekijk de kaart op de website.