Booking Experts - Google Maps (gratis versie)

πŸ‡¬πŸ‡§ English translation

In het CMS vind je een widget waarmee je de Google Maps kaarten kan tonen op de website. De widget welke je hiervoor kan gebruiken is de Google Maps (gratis versie) widget

Google Maps (gratis versie)

Let op: voordat je de kaart widget wilt gebruiken, heb je een Google Maps API key nodig.

1. Klik op het groene [+] tekentje op de plek waar je de kaart wilt weergeven;
2. Kies vervolgens voor Google Maps (gratis versie) uit onderdeel Media;

3. Geef indien gewenst een titel of subtitel in
4. Voer een zoekopdracht in;
        - een kommagescheiden adres
        - naam van de organisatie welke direct tot de juiste locatie leid;
5. Indien gewenst kun je het zoomniveau aanpassen;
6. Indien gewenst kun je de hoogte van de weergave aanpassen;
7. Klik op Opslaan.

Via Preview kun je de kaart op de frontoffice bekijken.