Affiliate marketing - Feeds

Algemeen:

Voor het uitvoeren van affiliate marketing maken wij gebruik van verschillende feeds. Deze feeds zijn handig voor publishers omdat ze zo op een snelle en correcte wijze data over het vakantiepark en de accommodaties kunnen inladen op hun eigen website. Deze feeds worden elke 24 uur opnieuw opgehaald door TradeTracker en zijn dus heel accuraat.

Voor een vakantiepark/camping met 1 locatie is er een parkfeed en voor een vakantiepark/camping met 1 of meerdere locaties en 1 of meerdere accommodaties is er een accommodatie feed.

Voorbeeld parkfeed: https://www.websiteklant.nl/feeds/parks.xml
Voorbeeld accommodatiefeed: https://www.websiteklant.nl/feeds/accommodations.xml
Je kunt deze feeds ook beschikbaar stellen voor de andere talen waarop jouw website live is (.de/.com/.be/.eu etc)
De accommodatie feed zal (ongeacht welke taal) geredirect worden naar een cdn-cms link. Maar je levert wel altijd de accommodatiefeed per domein aan zodat dit duidelijkheid creëert voor publishers. 

Wat wordt er meegegeven in de feed:

- Parkomschrijving
- Beschrijving van de accommodaties (hotelkamers/vakantiehuizen/kampeerplaatsen)
- Foto's
- Beschikbaarheid

De eerste drie punten voer je in of wijzig je in het CMS bij Zoek & Boek > Instellingen voor feeds en Afbeeldingen voor feeds. De beschikbaarheid wordt opgehaald en gesynchroniseerd met Booking Experts. 

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.