Gebruikers koppelen

πŸ‡¬πŸ‡§ English translation

In dit support artikel beschrijven we hoe je zelf gebruikers kunt koppelen.

Het kan zijn dat je als eigenaar meerdere gebruikers toegang wilt geven tot jouw eigenaren omgeving. Het park kan voor jou gebruikers koppelen aan jouw omgeving.

1. Ga naar de showpagina van de eigenaar en klik op het potloodje bij gekoppelde gebruikers

2. Klik op de button +koppel een gebruiker;

3. Vul het mailadres in van de gebruiker. Deze persoon krijgt een email waar hij/zij op de hoogte wordt gebracht van de toegang tot jouw omgeving.