RevControl App

🇬🇧 English translation

RevControl, het Nederlandse revenu management systeem, biedt uitgebreide analyses, het shoppen van concurrerende tarieven en automatisch aanbevolen tarieven. In dit artikel leggen we uit hoe je deze kan installeren voor je eigen administratie(s).

Voordelen van RevControl:

Automatische prijsveranderingen tot 365 dagen vooruit, tot vier keer per uur.
Uitgebreide rapporten en grafieken om uw prestaties te analyseren.
Concurrentieprijzen worden dagelijks geüpdatet tot een jaar vooruit voor tot wel 10 concurrenten.
Mis nooit meer een kans om uw prijzen te verhogen met onze Pick-Up Alert tool.

1. Installeren van de applicatie

1. Installeren van de applicatie

Om de applicatie te kunnen installeren dien je toegang te hebben tot de App Store. Er komt in dit geval een marktkraampje boven in je menubalk van Booking Experts te staan. Indien je dit nog niet hebt, vraag Support om de App Store voor je te activeren.

1. Klik op het icoontje voor de   App Store;
2. Kies vervolgens de   RevControl App;

3. Klik bij de applicatie op  +Installeer;

4. Hier zie je een overzicht van wat de applicatie allemaal kan inzien in je administratie(s);
5. Kies de administratie(s) waarvoor deze applicatie geïnstalleerd moet worden, het kanaal waarnaar gekeken moet worden voor de beschikbaarheid en prijs en klik op    Installeer;

6. Vul het contactformulier in en RevControl zal de verdere implementatie en wensen met je doorlopen.