Great Stay App

🇬🇧 English translation

Blijf in contact met gasten, ook nadat zij zijn ingecheckt. Zo kan je ook na het inchecken aansturen op extra mogelijkheden als ontbijtservice, fietsverhuur en georganiseerde activiteiten. Blijf in beeld en bied gasten net dat beetje extra via een eigen camping app! In dit artikel leggen we uit hoe je deze kan installeren voor je eigen administratie(s).

1. Installeren van de applicatie


1. Installeren van de applicatie

Om de applicatie te kunnen installeren dien je toegang te hebben tot de App Store. Er komt in dit geval een marktkraampje boven in je menubalk van Booking Experts te staan. Indien je dit nog niet hebt, vraag Support om de App Store voor je te activeren.

1. Klik op het icoontje voor de    App Store;
2. Kies vervolgens de    Great Stay App;

3. Klik bij de applicatie op  +Installeer;

4. Hier zie je een overzicht van wat de applicatie allemaal kan inzien in je administratie(s); 

5. Kies de administratie(s) waarvoor deze applicatie geïnstalleerd moet worden en klik op  Installeer, vervolgens kom je op dit scherm terecht.

6. Neem contact op met Great Stay (info@greatstayapp.com) en zij zullen de verdere implementatie en wensen met je doorlopen.

De applicatie is succesvol geïnstalleerd! 🎉

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.