Cikam - Insight App

🇬🇧 English translation

De Cikam - Insight App maakt het mogelijk om cash systemen zeer eenvoudig te koppelen aan de kassa van Booking Experts. Het werken met contant geld brengt veel verschillende risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn te vermijden met de producten en diensten van Cikam. Een gesloten betaalsysteem zorgt voor meer hygiëne, veiligheid én tijdsbesparingen binnen uw bedrijf. Cikam zorgt voor een efficiënter én veiliger werkproces. Het uitvoeren van contante betalingen en het monitoren van het cash systeem wordt door de Insight Intelligence volledig afgehandeld.

1. Installeren van de applicatie

1. Installeren van de applicatie

Om de applicatie te kunnen installeren dien je toegang te hebben tot de App Store. Er komt in dit geval een marktkraampje boven in je menubalk van Booking Experts te staan. Indien je dit nog niet hebt, vraag Support om de App Store voor je te activeren.

1. Klik op het icoontje voor de     App Store;
2. Kies vervolgens de    Cikam - Insight;

3. Klik bij de applicatie op  +Installeer;

4. Hier zie je een overzicht van wat de applicatie allemaal kan inzien in je administratie(s);

5. Kies de administratie(s) waarvoor deze applicatie geïnstalleerd moet worden en klik op   Installeer, vervolgens kom je op dit scherm terecht.

6. Neem contact op met Cikam (info@cikam.nl) en zij zullen de verdere implementatie en wensen met je doorlopen.