Instellen zoek & boek website

Goed dat je hebt gekozen voor het reserveringssysteem van Booking Experts! Nadat Booking Experts ingericht is, is het van groot belang dat bezoekers via jullie eigen website een verblijf kunnen boeken. Je hebt de mogelijkheid om het BEX CMS van Booking Experts af te nemen of om je huidige website te behouden.

BEX CMS

Ons eigen gebouwde CMS is real-time gekoppeld aan ons reserveringssysteem en kent daarnaast nog vele handige mogelijkheden. Wilt u hierover meer informatie ontvangen, neem dan contact op met sales@bookingexperts.nl

Huidige website gebruiken

Wil je graag je huidige website blijven gebruiken, dan is het ook mogelijk om een zoek & boek op een subdomein in te stellen. Hieronder vind je daarvoor de instructies.

Zoek en boek website op subdomein

Wanneer je ervoor kiest om jullie huidige website te blijven gebruiken, dan stellen wij voor jullie de zoek & boek website in op een subdomein.  Afhankelijk van de behoefte aan een meertalige zoek & boek website, kunnen de volgende URL's bijvoorbeeld worden gebruikt voor de zoek & boek website:

NL > boeken.jouwdomein.nl/reserveren

DE > buchen.jouwdomein.nl/buchen OF buchen.jouwdomein.de/buchen

EN > book.jouwdomein.nl/book OF book.jouwdomein.com/book

FR > reserver.jouwdomein.nl/reserver OF reserver.jouwdomein.fr/reserver

Etc.

Om dit te realiseren zijn er aanpassingen nodig aan de DNS-instellingen van jullie domein. Je dient hiervoor de volgende CNAME records in te stellen:

• boeken
  • buchen
  • book
  • reserver

De waarde die moet worden ingesteld voor deze records is:

Het aanpassen van de DNS dient te gebeuren door de domeinbeheerder. Heb je zelf toegang tot de DNS en heb je hulp nodig bij deze aanpassingen, neem dan gerust contact op met support@bookingboosters.nl

Integratie van zoek & boek

Voor de integratie van de zoek & boek op jullie eigen website zijn er meerdere mogelijkheden:

• Deeplink naar de zoek & boek

Je kan op je website een button toevoegen waarin je rechtstreeks linkt naar de zoek en boek website.

• Formulier plaatsen op de homepage

Het is mogelijk om middels een formulier door te linken naar de zoek & boek website.

• Volledige API Integratie

Optioneel is het namelijk ook mogelijk om middels een Volledige API Integratie de zoek en boek te integreren.

Meer informatie

Werken jullie met een extern webbureau en vind je het makkelijker dat dit bureau rechtstreeks contact met ons opneemt, of wil je simpelweg zelf meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij nadere informatie kunnen geven over de mogelijkheden  support@bookingboosters.nl

🇬🇧 ðŸ‡©ðŸ‡ª