Verbleif App

🇬🇧 English translation

De Verbleif app geeft je de mogelijkheid om Booking Experts te koppelen aan de software en je administratie van Verbleif.  In dit artikel leggen we uit hoe je deze kan installeren voor je eigen administratie(s).

Installeren van de applicatie

Om de applicatie te kunnen installeren dien je toegang te hebben tot de App Store, er komt in dit geval een marktkraampje boven in je menubalk van Booking Experts te staan. Indien je dit nog niet hebt, vraag Support om de App Store voor je te activeren.

1. Klik op het icoontje voor de    App Store;
2. Kies vervolgens de  Verbleif app;

3. Klik bij de applicatie op    +Installeer;

4. Hier zie je een overzicht van wat de applicatie allemaal kan inzien in je administratie(s);
5. Kies de administratie(s) waarvoor deze applicatie geïnstalleerd moet worden en klik op    Installeer;

6. Log in met je Verbleif gegevens om de koppeling verder in te stellen:

Kies in Verbleif de administratie die je wilt koppeling aan het verbleif account. Op het moment dat je dit hebt gekozen en je klikt op "Voltooi en start import" wordt op de achtergrond de data binnen gehaald van Booking Experts.

De applicatie is succesvol geïnstalleerd! 🎉

Key functies Verbleif app.

• Taken vanuit Booking Experts wordt automatisch ingeladen in Verbleif;
  • Taken vanuit Verbleif worden automatisch ingeladen in Booking Experts;
    • Een afgeronde schoonmaak taak wordt direct verwerkt, zodat de receptie een gast kan inchecken zonder een collega te hoeven contacten.
  • Mobiele taken app die ook offline te gebruiken is;
  • Ontvang direct notificaties op je telefoon van nieuwe of gewijzigde taken;
  • Vanuit Verbleif kan je alle taken functies gebruiken zoals in Booking Experts, dus koppelen aan accommodaties en of faciliteiten;
  • In Verbleif heb je de mogelijkheid om taken toe te wijzen aan een afdeling, een team of meerdere medewerkers, dit is vooral handig als je niet iedere medewerker toegang wilt geven tot Booking Experts.