Leisuretime App

🇬🇧 English translation

De Leisure App van geeft je de mogelijkheid om Booking Experts te koppelen aan je Leisuretime registratie. In dit artikel leggen we uit hoe je deze kan installeren voor je eigen administratie(s).

1. Installeren van de applicatie
2. Kosten koppelen aan het Leisuretime kanaal


1. Installeren van de applicatie

Om de applicatie te kunnen installeren dien je toegang te hebben tot de App Store, er komt in dit geval een marktkraampje boven in je menubalk van Booking Experts te staan. Indien je dit nog niet hebt, vraag Support om de App Store voor je te activeren.

1. Klik op het icoontje voor de   App Store;
2. Kies vervolgens de   Leisuretime App;

3. Klik bij de applicatie op   +Installeer;

4. Hier zie je een overzicht van wat de applicatie allemaal kan inzien in je administratie(s);
5. Kies de administratie(s) waarvoor deze applicatie geïnstalleerd moet worden en kies het kanaal en klik op   Installeer;
Heb je nog geen Kanaal aangemaakt voor Leisuretime, maak dan eerste een kanaal aan of voeg het kanaal later toe nadat je de app hebt geïnstalleerd. 

Let op: bij het koppelen van de kanalen wordt automatisch de Standaard betalingsregeling gekozen. Dit kun je aanpassen in Booking Experts door naar het  Tandwieltje -> Kanalen te gaan. Hier kun je een kanaal aanklikken en op de blauwe bewerk knop drukken waar je de betalingsregeling kan aanpassen. 

De applicatie is succesvol geïnstalleerd! 🎉

Let op, de installatie wordt beoordeeld door medewerkers van Leisuretime voordat alle content live wordt gezet. 


2. Kosten koppelen aan het Leisuretime kanaal

 Het is  belangrijk dat je er voor zorgt dat de juiste kostenposten voor dit kanaal ingesteld zijn én dat eventuele betalingsregelingen worden ingesteld.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.