Camping Comfort App

🇬🇧 English translation

De Camping Comfort app geeft je de mogelijkheid om Camping Comfort te koppelen aan Booking Experts. Deze app specialiseert zich in de communicatie tussen vakantiepark en gast. In dit artikel leggen we stap voor stap uit hoe je deze app kan installeren. Probeer de gehele app gedurende een gratis proefperiode tot 1 mei, inclusief een automatische koppeling met Booking Experts.

1. Installeren van de applicatie
2. Aanmelden bij Camping Comfort

1. Installeren van de applicatie

Om de applicatie te kunnen installeren dien je toegang te hebben tot de App Store, er komt in dit geval een marktkraampje boven in je menubalk van Booking Experts te staan.

1. Klik op het icoontje van het marktkraampje om de app store te openen.
  2. Zoek in de lijst naar de Camping Comfort app.
  3. Klik vervolgens op + Installeer.
  4. Hier kan je de administratie kiezen die je aan de Camping Comfort app wilt koppelen.

2. Aanmelden bij Camping Comfort

Na het installeren van app van Camping Comfort kom je op het onderstaande scherm terecht. Hier kun jij aangeven of je al klant bij Camping Comfort of dat je eerst een gratis proefperiode tot 1 mei wilt starten.
Ik ben nog geen klant;

Na aanmelding kun jij direct aan de slag gaan met het inrichten van de Camping Comfort app.

Ik ben al klant bij Camping Comfort;

Vervolgens kun jij inloggen om jouw administratie van Booking Experts te koppelen met CampingComfort.