E-mail alias

🇬🇧 English translation

In dit support artikel lees je hoe je een e-mail alias in kan stellen voor gebruik met Booking Experts.

Het kan voorkomen dat er voor een extern schoonmaakbedrijf maar één e-mailadres is terwijl er meerdere medewerkers zijn die moeten kunnen inloggen, dit kan bijvoorbeeld als een extern bedrijf óf als een uitvoerder zijn. Indien dit het geval is kan er voor al deze medewerkers een aliasmail aangemaakt worden. Een aliasmail kun je alleen maken indien het mailadres van het schoonmaakbedrijf een Google- of Gmailadres is. Een e-mail alias een 'extra' e-mailadres die je aan je mailbox kunt koppelen. Met dit e-mailadres is het mogelijk zowel e-mails te versturen als te ontvangen. Echter, een e-mail alias heeft geen eigen inbox. 

Stel: het e-mailadres van het schoonmaakbedrijf is schoonmaakbedrijf@gmail.com, dan kan er een e-mail alias aangemaakt worden met een +1, +2, +3 etc. De e-mailaliassen zullen dan schoonmaakbedrijf+1@gmail.com, schoonmaakbedrijf+2@gmail.com en schoonmaakbedrijf+3@gmail.com zijn. Indien er een e-mail naar het e-mail alias wordt verstuurd, zal deze e-mail in de inbox van schoonmaakbedrijf@gmail.com terechtkomen. In dit support artikel van Google wordt toegelicht hoe een alias Gmail aangemaakt kan worden.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.