Planbord - Datum selectie

In dit artikel wordt toegelicht hoe je de gewenste data in het planbord kunt zoeken en door het planbord kunt scrollen.

1. Datum van vandaag
2. Per vier weken
3. Specifieke datum
4. Door alle data scrollen


Datum van vandaag

In het planbord kun je direct switchen naar de datum van vandaag. Dit doe je door links bovenaan te klikken op Vandaag.


Per vier weken

Door de pijltjes te gebruiken, kun je het overzicht vier weken vooruit (rechts) of vier weken achteruit (links) verplaatsen.


Specifieke datum

Je kunt ook naar een specifieke datum gaan. Als je klikt op de datum, opent een kalender waarmee je een andere datum kunt aanklikken. Ook kun je in de balk met datum de huidige datum deleten en een nieuwe datum invoeren. Vervolgens opent het planbord de ingevoerde datum.


Door alle data scrollen

Om andere data te zien, kun je ook over het planbord scrollen van links naar rechts. Als je gebruik maakt van een trackingmuis, kun je deze hier eenvoudig voor gebruiken. Laat de muis zweven boven het planbord en gebruik de tracking functie van links naar rechts (of omgekeerd).

Maak je geen gebruik van een trackingmuis, dan kun shift indrukken en scrollen. In plaats van verticaal, scrol je dan horizontaal.

Ook kun je in de balk met maand/weeknummers klikken en de muis ingedrukt houden. Vervolgens kun je slepen met de balk om zo naar de gewenste datum te gaan.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.