Planbord - Filteren

🇬🇧 English translation

In dit artikel wordt toegelicht hoe je in het planbord kunt filteren op accommodatiesoort, type, labels en kenmerken.

1. Filters toevoegen
2. Filters verwijderen

Filters toevoegen

Je kunt op het nieuwe planbord filteren.

1. Klik op Accommodatiefilters;
  2. Selecteer de gewenste filters. Dit kun je doen door te typen in het invulveld of door te klikken op het invulveld en in het dropdown menu te klikken op de gewenste optie.

Filters verwijderen

Je kunt de filters op het planbord verwijderen door achter het filter te klikken op het kruisje of door de cursor achter het filter te plaatsen en de backspace toets op je toetsenbord te gebruiken.

Je kunt ook alle filters in één keer te verwijderen door bovenin achter de 'Accommodatiefilters' klikken op het kruisje. Alle actieve filters worden dan in één keer verwijderd.