Planbord - Instellingen

πŸ‡¬πŸ‡§ English translation

In dit artikel worden de instellingen taal, startdatum en indeling van het planbord toegelicht.

Bij de instellingen van het planbord heb je de keuze uit verschillende weergave mogelijkheden. Het planbord kan in het Nederlands of Engels worden weergeven.

Ook kun je aangeven op welke datum het planbord moet worden geopend. Tevens kun je de indeling van het planbord instellen op alfabetische sortering of gegroepeerd op type.

1. Klik rechts bovenin op Instellingen;

2. Pas indien nodig de instellingen aan;
3. Klik op Toepassen.