Planbord - Vanuit het planbord naar de accommodatie kalender

πŸ‡¬πŸ‡§ English translation

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een accommodatie vanuit het planbord kunt openen om de volledige beschikbaarheid in te zien.

Je kunt vanuit het planbord rechtstreeks naar de accommodatie gaan om de volledige beschikbaarheid van de accommodatie te zien. Dit doe je door ctrl + klik te gebruiken.

Ook kun je met de rechter muisknop klikken op de accommodatie en kiezen voor openen in nieuw tabblad.