Snel prijzen per periode aanpassen

Het is mogelijk om prijzen aan te passen per periode. Je kan bijvoorbeeld indexeren met een percentage of een bedrag per nacht verhogen.

Voorbeeld:

Je ziet in je planbord dat er nog maar weinig objecten beschikbaar zijn voor de meivakantie. Je zou er dan voor kunnen kiezen om de prijzen te verhogen. Hiervoor ga je naar de prijslijsten. Klik de prijslijst aan waarvan je de prijzen wilt verhogen. Via de knop acties klik je op pas indexatie toe op periode.

• Vul de periode in;
  • Vul het percentage of het bedrag per nacht in;
  • Kies hoe je de prijzen wilt afronden.