Tjekkin app

Met Tjekkin kunnen gasten moeiteloos digitaal inchecken via de Tjekkin-app (Android/IOS). Zodra ze

de reservering hebben opgehaald, kunnen ze hun persoonsgegevens invoeren door eenvoudig hun

ID-bewijs of paspoort te scannen. Ook kunnen hoofdboekers de gegevens van medereizigers en

kenteken(s) van voertuigen gemakkelijk invoeren. Alle gegevens worden veilig verwerkt en

automatisch gesynchroniseerd met Booking Experts.

AVG-Proof Persoonsgegevensverwerking

Tjekkin hecht veel waarde aan privacy en veiligheid. Gasten geven vooraf toestemming om hun

gegevens te delen, waardoor zowel de privacy van gasten als de AVG-voorschriften worden

gerespecteerd. Dit betekent niet alleen minder administratieve last voor je personeel, maar ook een

veiliger gevoel voor je gasten.

Eenvoudige Activering van de Tjekkin-module

Het integreren van Tjekkin binnen het Booking Experts-platform is snel en eenvoudig. Na activering

kun je binnen een dag contact verwachten van onze experts, die samen met jou de benodigde

instellingen en configuraties voor jouw administratie inrichten. Zo kun je direct profiteren van de

voordelen van Tjekkin. Ons supportteam staat altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en

ondersteuning te bieden.

Let op: Premium Service met Kosten

Tjekkin is een premium service en biedt een uitgebreide functionaliteit voor jouw accommodatie.

Aan het gebruik ervan zijn kosten verbonden. Wil je meer weten over de prijzen, abonnementsopties

of een demonstratie van Tjekkin? Neem dan contact met ons op!

Contactgegevens:

Hospitality Europe B.V.

info@hebv.nl

Rijksstraatweg 115

3632 AB Loenen aan de Vecht