WiQhit app

De integratie van WiQhit met Booking Experts zorgt ervoor dat de beschikbaarheid van alle accommodaties voor een opgegeven periode in real-time wordt doorgestuurd. Met deze informatie kan WiQhit vervolgens personalisaties inzetten als er bijvoorbeeld nog weinig beschikbaarheid is (“Nog 3 beschikbaar in deze periode”).

Om met de app van WiQhit te gaan werken dien je eerst aangemeld te zijn bij WiQhit. Vervolgens kun je de app installeren. Selecteer hierbij kanaal 'backoffice'.

Mocht het voorkomen dat je eerst de app geïnstalleerd hebt voordat je bent ingelogd bij WiQhit, zorg ervoor dat je dan in de app klikt op autoriseer opnieuw via instellingen. Op deze manier wordt Booking Experts juist gekoppeld met WiQhit.

Bij interesse of vragen kun je terecht bij WiQhit via https://wiqhit.com/ of  support@wiqhit.com