Mijn omgeving tonen op website

In Booking Experts is het mogelijk om voor gasten hun gemaakte reservering te bekijken en specifieke upgrades te selecteren in de: 'Mijn omgeving'. Dit zorgt ervoor dat gasten niet alleen tijdens het boeken upgrades kunnen bijboeken maar ook nog voor de check-in. Met behulp van auto emails kan je hier naar refereren voor extra omzet.


Er is een widget in het CMS waarbij gasten hun mailadres kunnen invoeren, waarna zij een link ontvangen naar de 'Mijn omgeving'. Ook is hier een speciaal sjabloon voor die je kan inschakelen zodat de gast sowieso deze link ontvangt. Wat je het beste kan doen om deze omgeving toe te voegen aan je website, is een nieuwe extra pagina aan te maken. Vervolgens kan je in de inhoud de widget toevoegen. Uiteindelijk zou het er op deze manier uitzien:


Vervolgens is het belangrijk dat er in het CMS onder headers de Mijn omgeving pagina wordt gekoppeld. Hier koppel je bij 'Klantportaal' de extra pagina die je zojuist hebt aangemaakt.


🇬🇧 ðŸ‡©ðŸ‡ª

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.