Pay App

Wil je een koppeling maken met Pay? In dit artikel leggen we je uit hoe dit het beste aan kan pakken.

Account aanmaken

Wil je dat online betalingen goed worden afgehandeld en wil je een betaaloplossing voor op locatie via pin? Dan is Pay een goede oplossing. De pin terminals laden automatisch in via de App met Booking Experts. Hier is geen losse set-up voor nodig. Ook kun je terugpinnen via de Pay pinterminals.

Maak hier een account aan. Zet het vinkje aan voor een actie of partnercode en vul daar in: BOOKINGEXPERTS. Doorloop alle stappen en registreer je account.

Installeren van de applicatie

Om de applicatie te kunnen installeren, dien je toegang te hebben tot de App Store. hier vindt je de App Store waar de app van Pay te vinden is. Wanneer je de App Store hebt geopend kies je voor 'Pay' en klik je op 'installeer'.

Betaalprovider koppelen

Wanneer je een account hebt aangemaakt en de Pay app geïnstalleerd hebt, kun je deze koppelen in Booking Experts. Per administratie en valuta is het mogelijk om een betaalprovider aan te maken. Hoe je dat doet, lees je hier.

Gebruik je pinterminals van Pay die je wil koppelen? Dan dien je de kassa aan te zetten. Wanneer je gebruik maakt van de kassa via Pay, kies dan welke betaalmethode je hiervoor wil hanteren en op welke facturen deze van toepassing is. Wijs indien nodig de betaalprovider app toe aan de betreffende valuta. Als laatste klik je op Instellingen en voer je de gevraagde informatie in.

Pinbetalingen via Pay pinterminal

Als je een betaling op boekt via de kassa of op een reservering en je kiest de betaalmethode 'pin', dan opent zich het Pay scherm waarmee je de gewenste pin terminal kunt aansturen. Heb je meerdere terminals? Dan heb je bij elke betaling de keuze.